Impresszum

A honlap fenntartója:

SVALE Technology Távközléstechnikai és Informatikai Tanácsadó Kft.
Adószám: 23760420-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-153157
1035 Budapest, Vihar u. 18.
Telefon: +36 30 276 4558
E-mail: info@svale.hu
Posta cím: 2094 Nagykovácsi, Virágos sétány 86.

Az oldalak tartalma, megjelenése, szerzői jogvédelem alá eshetnek, amely jogok tulajdonosa a honlap fenntartója.

A fenntartó előzetes írásbeli engedélye nélkül jogellenes a megjelenített oldalak egészének vagy részeinek bármilyen formában történő felhasználása, reprodukálása, terjesztése, átdolgozása.

Tekintettel arra, hogy az oldalak tartalma, megjelenése a fenntartó akarától függetlenül is megváltozhat, a honlap megjelenését, tartalmát illetően bármilyen kétség felmerülése esetén, a mérvadó forrás a fenntartónál csak olvasható adathordozón tárolódik, amelyet igény esetén rendelkezésre bocsátunk.

A fenntartó magánál tartja a honlapot összességében jelentő oldalak stílusának, tartalmának egyoldalú módosítására.

A látogatók a honlapon megjelenő információkat saját felelősségükre használják fel, a fenntartó kizár bármilyen felelősséget az oldalakon szereplő információ felhasználásból származó károkért.

Az oldalak linkeket tartalmazhatnak más, harmadik fél által fenntartott honlapokra. A SVALE Technology Kft. ezek tartalmáért, megjelenésért nem vállal felelősséget.

Adatvédelem

A SVALE Technology Kft. a látogatók, ügyfelek adatait kizárólag a az adott természetes vagy jogi személy kiszolgálásához, a SVALE Technology Kft. szolgáltatásai, saját-, illetve közvetített termékei támogatásához használja fel.
Az rögzített személyes adatokat a hatályos, vonatkozó jogszabályoknak, törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük, tároljuk.

A fenntartó az oldalakon keresztül a látogatók kifejezett hozzájárulása nélkül nem gyűjt és nem tárol semmilyen személyes adatot.

Személyes megkeresésre, megvizsgáljuk a rendszereinkben adott személlyel kapcsolatos adatokat és tájékoztatást adunk ezekről, illetve kérésére ezeket töröljük.